Я особисто відповідаю за здачу перинатального центру в експлуатацію, - Синютка (відео)

Про це сьогодні, 16 вересня, під час брифінгу сказав голова Львівської ОДА Олег Синютка, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі знову почали ремонтувати. Область отримала фінансування і після дворічної перерви розпочали роботи з гідроізоляції. Цього року заплановано завершити усі зовнішні роботи – накрити дах, вставити вікна та утеплити приміщення. Окрім того, будівельники підведуть комунікації, щоб з початком зими розпочати внутрішні роботи

За словами голови ЛОДА Олега Синютки, цього року з державного бюджету надійшло близько 45 мільйонів гривень. Частково ремонт профінансують і з обласного бюджету. Обладнання для центру планують закупити за позабюджетні кошти. Загальний кошторис ремонту об'єкта – понад 120 млн грн.

«Наступного року потрібні будуть додаткові кошти для завершення робіт і введення об’єкта в експлуатацію. Наступного тижня кількість працівників, які тут будуть працювати, має зрости до 100 осіб. Кількість механізмів – до восьми. цього року на двох корпусах повністю буде завершено зовнішні роботи – на одному корпусі накрити дах і утеплити, на другому – утеплити фасад і завершити внутрішні комунікації, щоби увійти в зиму для проведення внутрішніх робіт»,  - сказав Олег Синютка.

Синютка підкреслив, що наступного року планується здати перинатальний центр в експлуатацію, та додав: він особисто відповідає за цей об’єкт.

Головний інженер компанії «Аеробуд» Іван Плахотнюк зазначив, що сьогодні на будові працює 41 працівник. Працівників побільшає у міру надходження будматеріалів.

«При своєчасному фінансуванні роботи будуть виконані. Будемо організовувати роботу так, щоб можна було працювати при будь-якій погоді», – запевнив він.

Лікарі та медсестри, які вже два роки без роботи, поки прогресу у реконструкції не помітили. Кажуть, лише зруйновано те, що було. Тепер сподіваються, що скоро повернуться на роботу. Адже лише частина з них має роботу. По півроку працюють в Львівській обласній клінічній лікарні на 0,25 ставки.

Нагадаємо, у 2013-му році перинатальний центр закрили на реконструкцію, втім за кілька місяців почались проблеми із фінансуванням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: