Міністр Петренко їде до Львова

18 вересня 2015 р. (п’ятниця) о 8:15 год відбудеться Ранкова кава (Прес-сніданок) Міністра юстиції України Павла Петренка, а також заступника Міністра юстиції України Гії ГЕЦАДЗЕ із представниками засобів масової інформації Львова. Про це Дивись Інфо повідомили у Головному управлінні юстиції Львівської області.

Під час ранкової кави (прес-сніданку) очільники Мін’юсту розкажуть про останні ініціативи і реформи Міністерства юстиції стосовно отримання довідок, виписок, витягів про компанію в он-лайн режимі, передання повноважень щодо державної реєстрації місцевим радам, запровадження приватних виконавців, нової кадрової політики міністерства і т.д.

Окрім цього, буде анонсовано запровадження нових політних проектів у Львівській області стосовно екстериторіальності реєстрації речових прав, видачі свідоцтв про народження у пологових будинках, подання заяв у сфері державної реєстрації актів цивільного стану в он-лайн режимі, поданння документів про реєстрацію юридичних осіб в електронному вигляді.

Місце проведення - Ресторація галицької кухні „Бачевських” (м.Львів, вул. Шевська,8). Початок - 8:15 год. Попередня акредитація обов’язкова (до 17 год. 17.09.2015 p.).

Тел. для акредитації: 098 825-36-58 (Наталія Наконечна).

E-mail: [email protected]

Також о 11:20 год у Пологовому будинку на вул.Мечнікова, 8 Міністр юстиції України Павло ПЕТРЕНКО урочисто вручить породіллям свідоцтва про народження дитини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: