У ЛКП "Лев" продемонстрували як ловитимуть безпритульних собак (відео)

Сьогодні, 17 вересня, працівники ЛКП «Лев» продемонстрували нові способи відлову безпритульних собак за допомогою шприцеметів та сіткометів, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Підприємство отримало набір спеціального устаткування для коректного та безболісного відлову тварин. Цього тижня працівників ЛКП навчаються користуватися цим устаткуванням.

За словами директора ЛКП «Лев» Олега Мацеха, набір спеціального устаткування отримали завдяки благодійникам, що долучилися фінансово. Їх вартість – майже 3,5 тис. євро.

«Тільки вчора випробували обладнання, і відловили першу собаку. Якщо раніше ми у день відловлювати 1-2 собаки, то найближчим часом цей показник планують  збільшити до 5, а згодом до 10 собак. На сьогодні від початку року ми відловили 326 собак і простерилізували 251. Але старими методам. У Львові  ми нарахували 600 безпритульних псів. Якщо ми зможемо 5 собак в день відловлювати, це вийде 100 у місяць, то 600 – за півроку будуть провакциновані. Новий вилов собак буде безпечнішим для команди, а найголовніше – менш травматичним та стресовим для безпритульних чи загублених собак», - сказав Олег Мацех.

Також Олег Мацех додав, що зараз триває ремонт у приміщеннях підприємства, і незабаром ЛКП «Лев» стане ветеринарною клінікою.

«У роботі ЛКП Лев відбувається багато позитивних змін. Наразі ми реконстроюємо приміщення для карантину, операційних та інших відділів, підприємство реалізує масштабну програму стерилізації собак і створення центру адапції тварин», - додав Олег Мацех.

Додамо, що у ЛКП «Лев» знаходяться 12 собак, які чекають на свого господаря, тому всі охочі можуть забрати собаку додому. Тут ви можете знайти соціалізовану, стерилізовану та вакциновану тварину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: