У Львові представлять новий музичний проект “Ewa Novel & ShockolaD”

Новий музичний проект українського гурту ShockolaD та польської співачки Єви Новель (Еwа Novel) виступить для львів’ян та гостей міста 15 жовтня у Львівській обласній філармонії.

Музиканти представлять кавер-версії світових джазових та блюзових хітів у власному аранжуванні на основі потужного афро-американського вокалу.

Ідея створення музичного проекту виникла у Еwy Novel, яка є знана в Польщі та чікагських блюзових клубах, та Ігоря Гнидина, відомого українського джазового музиканта, барабанщика гурту ShockolaD, після спільного джем-сейшену на міжнародному джазовому конкурсі “Voisingers” у Польщі.

Проект заряджений новою музичною енергетикою та яскравим індивідуальним звучанням. Це неповторний мікс різних сучасних музичних стилів: R&B, соул, фанку, хіп-хопу, блюзу та джазу. Все це створює цілком нове звучання та мислення в українській музиці, яке доступне всім поціновувачам, меломанам і людям, які люблять правдиву популярну сучасну музику світового рівня.

Для довідки:

Ewa Novel — блюзова співачка, поетеса, танцівниця, акторка американського походження. Народилась в Чікаго (USA), багато років живе і займається музикою у Польщі, де здобула визнання та популярність. Активно співпрацює з багатьма польськими та міжнародними проектами. Найбільш відомі з них: “Johns Jazz Collection”,” Krakow Street Band”, ”Electric Shepard”, “Workaholic and Frinds”, ”Levi”, ”Bazobanda”, ”Duet Novel and Wilk”. Пробувала свої вокальні можливості на багатьох міжнародних конкурсах і в 2014 році зайняла перше місце та гран-прі в конкурсі “Spiewac Kady Moze”. Активно концертує та гастролює по цілому світі та час від часу їздить до рідного міста Чікаго, щоб надихнутись і зарядитись правдивою енергією джазу та блюзу та ділитись нею зі своїми прихильниками.

ShockolaD — один з найуспішніших українських гуртів, що працюють у жанрі world music. Гурт постійно грає на різноманітних концертних майданчиках та є учасником багатьох міжнародних музичних фестивалів. Музика гурту зароджується завдяки змішуванню різних стилів, імпровізації, неповторності ідей та мотивів, що базуються на українській свідомості музикантів. Кожен альбом гурту є різним завдяки постійним експериментам над звуками, думками, над синтезом електроніки та акустики. Кожен учасник вносить свій неповторний внесок в музику і звучання гурту. Музиканти поєднують речі, які здаються непоєднуваними, і роблять це настільки природно, що кожен їх концерт пронизаний глибокими емоціями та обміном енергією між гуртом та аудиторією. Гурт несе меседж відкритості, зворушення і доторку до кожної людини, яка хоче поринути у світ звуків, що створюються під час незабутнього музичного ритуалу, яким є ShockolaD.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: