У виконкомі міськради провели проміжний аудит

8-9 вересня відбувався проміжний аудит в рамках управління системи якістю ISO 9001:2008 у виконавчому комітеті Львівської міської ради. Під час проведення аудиту у відділі бухгалтерського обліку та звітності апарату виконкому та архівному відділі Львівської міської ради перевірялась якість здійснення таких процесів, як надання консультаційних послуг, робота зі скаргами мешканців, організація прийому мешканців, процедура проведення тендеру та надання адміністративних послуг архіву. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Аудитор сертифікаційної компанії ISOQAR Кшиштоф Бончкєвіч за результатами проведення аудиту відзначив добре застосування політики якості в процесі надання адміністративних послуг, їх збільшення та удосконалення системи якості.

На підсумковій зустрічі після завершення аудиту, яка відбулася 9 вересня за участю керуючого справами виконкому Марти Литвинюк, Кшиштофа Бончкєвіча та керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Львівської міської ради, були задекларовані прагнення сторін і надалі дотримуватися затвердженої політики якості, а саме влада міста зобов’язується здійснювати забезпечення необхідними ресурсами, аналізувати та постійно вдосконалювати систему управління якістю виконавчого комітету. Адже система управління якістю виконавчого комітету має за мету гарантувати сталу якість послуг, яка задовольняє потреби та очікування львів’ян та відповідає вимогам ISO 9001:2008.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: