На Львівщині водії маршруток і надалі відмовляються безкоштовно перевозити учасників АТО

Під час чергової наради з перевізниками, яка відбулася в четвер, 17 вересня в Дрогобицькій райдержадміністрації головною темою було розгляд скарг мешканців району щодо порушень у сфері перевезення. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба Дрогобицької РДА.

Найбільше нарікань стосувалося маршруту Дрогобич-Сторона та керівника «Західтранс» Романа Хижевського. Колективна заява мешканців села Сторона стосувалась того, що водії цього маршруту порушують права пільговиків, багатодітних сімей та сімей учасників АТО. Керівник апарату райдержадміністрації Степан Рудницький, який проводив нараду, наголосив на недопустимості таких грубих порушень та не коректного ставлення до пасажирів з боку водіїв.

Наступним питанням на нараді розглядалося умови проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району, який оголошений на виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 26 серпня 2015 №238.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: