На п'ятий місяць пошуків знайшлася 16-річна втікачка

Працівники Червоноградського міськвідділу міліції встановили місце перебування 16-річної учениці місцевої школи-інтернату. Наприкінці травня дівчина втекла з навчального закладу і дотепер перебувала у розшуку.

Повідомляє Дивись.Інфо з посиланням на Експрес.

За фактом зникнення неповнолітньої слідчим відділенням Червоноградського МВ було порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (з приміткою «безвісті зникла»).

Прес-слукжба ГУМВС України у Львівській області повідомляє, що під час пошуку втікачки правоохоронці віднайшли свідків, які востаннє її бачили у Львові разом із 19-річним жителем Севастополя (АР Крим). Було встановлено, що вони удвох виїхали до міста Олександрія Кіровоградської області. Звідти працівники міліції доставили неповнолітню до Червоноградського райвідділу міліції.

Пояснити, чому втекла з навчального закладу, вихованка інтернату не змогла. За словами дівчини, більшість часу, поки перебувала «у бігах», вона проводила в ігрових залах.

З неповнолітньою школяркою правоохоронці провели профілактичні бесіди та передали її вихователям школи-інтернат. Кримінальне провадження закрито за відсутністю ознак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: