Павло Табаков представляє перший сингл із нового альбому - «Я не можу тебе забути»

Прем`єра пісні на радіостанціях України – вже цими днями, повідомила Дивись Інфо Галина Гузьо.

Кохання, яке перетворюється на нав’язливу думку. Почуття, яке починає балансувати на межі пристрасті із одержимістю. Образ коханої, який переслідує чоловіка кожної миті, де б він не був і що б не робив. Як врятуватися від такого, нерозділеного, кохання? А може, рятуватися не варто?.. Про це – нова пісня Павла Табакова «Я не можу тебе забути».

«Я не можу тебе забути» - перший сингл, який увійде в новий, шостий за рахунком, альбом співака, композитора, переможця телепроекту «Голос країни» Павла Табакова. Музику до пісні написав сам Табаков. Автор слів – поетеса Лідія Лазурко. Досі пісня «Я не можу тебе забути» існувала лише у «живому» концертному виконанні – і, почувши її, музичні критики в один голос почали прогнозувати композиції долю найвідомішого хіта з репертуару Табакова – пісні «Тільки ти моя».

Павло Табаков_1111.jpq

  • Пісня «Я не можу тебе забути» – про дуже сильне почуття чоловіка до жінки. Почуття, від якого хочеться кричати криком звіра. Почуття, яке пульсує у скронях і не дає спокою ні вдень, ні вночі… - каже Павло Табаков. – Це те почуття, при якому жінка стає для чоловіка наркотиком. Але наркотиком забороненим, бо її серце для нього закрите...

У найближчі тижні відбудуться зйомки кліпу на новий сингл Павла Табакова «Я не можу тебе забути».

А 2 жовтня у популярному київському клубі Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4) - сольний концерт романтичного і харизматичного Табакова під назвою «Я не можу тебе забути». Нова концертна програма співака – це якісний та вишуканий мікс із романтичного поп-року, душевного лаунжу і пронизливої лірики, виконаної різними мовами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: