До кінця жовтня відомче житло Львова передадуть у комунальну власність

Сьогодні, 19 вересня міський голова Львова Андрій Садовий та Міністр оборони України Степан Полторак підписали Меморандум, згідно з яким до 31 жовтня місто приймає у власність територіальної громади м. Львова житлові будинки Міністерства оборони України. Також для розвитку, згідно з генеральним планом міста, у власність територіальної громади м. Львова вивільняються військові містечка Міністерства оборони України. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

«Сьогодні історичний момент. В швидкому часі мешканці, які проживають в будинках КЕВ м.Львова отримають зовсім іншу можливість якості життя.

Ми маємо 103 будинки, які обслуговує КЕВ. Сьогодні ми фіналізували нашу працю і до кінця жовтня ми приймаємо весь відомчий фонд на баланс міста, вводимо туди своє управління, передбачаємо кошти в місцевому бюджеті. Там треба зробити багато справ і по інженерії, і ліфти, і комунікації. І найголовніше питання – це якісна підготовка до опалювального сезону», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Хочу подякувати міському голові Львова за ту ініціативу і ту увагу, яку він приділяє Збройним Силам України. За те, що він дбає про громадян Львова і військових, які живуть в цих містечках, де є багато побутових проблем. Сподіваюсь, після сьогоднішнього нашого рішення ці питання швидше вирішуватимуться і люди житимуть в кращих умовах», - зазначив Міністр оборони України Степан Полторак.

Нагадаємо будинки КЕВ у Львові розміщені у Сихівському та Шевченківському районах міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: