Стартує відкритий кубок Львова з петанку

19-20 вересня за підтримки управління молоді, сім'ї та спорту відбудеться Відкритий кубок Львова з петанку. Змагання проходитимуть на майданчику в парку «На валах» біля Порохової вежі. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Відкритість турніру полягає у тому, що участь в ньому зможуть взяти усі бажаючі: як львів'яни, так і гравці з інших міст.

Серед учасників очікуються чемпіони України, гравці збірної України, які через тиждень поїдуть у Болгарію на чемпіонат Європи, а також учасники із Харкова, Києва, Ужгорода, Тернополя, Ніжина, Золочева, Ковеля та Мукачева.

«Щороку у нашому місті проводиться багато спортивних заходів з різноманітних видів спорту. Ми радо підтримуємо не тільки ті види спорту, які вже є популярні і всім відомі, а й ті, які лише почитають розвиватись. Запрошуємо всіх провести активні і корисні вихідні на спортивному майданчику на вул. В. Винниченка», - розповів начальник управління молоді, сім’ї та спорту Володимир Шнайдер.

Програма заходу:

19 вересня, субота

Індивідуальний турнір

9:00 – Реєстрація, відкриття;

10:00 – початок змагань

Для участі потрібно зареєструватись (реєстраційний внесок 30 грн.)

20 вересня, неділя

Командний турнір – триплети (по три в команді)

8:30 – Реєстрація

9:00 – Початок

(реєстраційний внесок 30 грн /гравець.)

Довідка

У Львові в петанк грають з 2012 року. Петанк - це різновид боулзу, який полягає в: стоячи у середині кола (обома ногами торкаючись землі), кинути порожнисті металеві кулі якомога ближче до кошонета – маленької дерев'яної кулі. Змагання з цього виду спорту відбуваються на жорсткому грунті або гравії, але можна також грати на траві чи піску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: