У Городку дошкільнята змагалися в шахах

17 вересня ц.р. відбулася особиста першість дошкільного навчального закладу № 3 м.Городказ шахів, приурочена 25-літтю з дня заснування дитсадка «Барвінок». У змаганнях взяли участь 20 хлопчиків та дівчаток. Змагання відбувалися за коловою системою в 7 турів з контролем часу 10 хв. Про це Дивись Інфо повідомила Оксана Вацеба.

Найкращі результати серед хлопчиків у змаганнях дошкільнят показали діти з групи «Бджілка» (вихователь Л. Білинець): Давид Клок, Юліан Бучковський та Андрійко Дегтянніков. Переміг Д. Клок з результатом 6 очок з 7 можливих. У Ю. Бучковського друге місце та 5 здобутих очок, А. Дегтянніков фінішував третім, набравши 4 очки.

У змаганнях серед дівчаток найкращий результат в турнірі продемонструвала Яна Саврун з групи «Вишенька» (5 очок). Цікаво, що Яна єдина кому вдалося переграти лідерів турніру Д. Клока та Ю. Бучковського. Другий та третій результат відповідно показали дівчата з цієї ж групи Анастасія Мотика та Христина Андрусишин, в активі у яких по 4 очки.

Цікаво, що найсильніші шахісти-хлопчики навчаються в групі «Бджілка» (вихователь Л. Білинець), а найсильніші дівчата навчаються в групі «Вишенька» (вихователі Г. Байрак та О. Букартик).

Переможцям, призерам та всім учасникам змагань вручено дипломи та медалі, а переможець в абсолютному заліку Давид Клок отримав кубок.

 

Микола Матвієнко, м.Городок

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: