У Львові відбудеться конференція «Імплементація стандартів НАТО в Україні: здобутки та перспективи»

Міжнародна наукова конференція«Імплементація стандартів НАТО в Україні: здобутки та перспективи»

 У середу, 23 вересня 2015 року, о 10.00 у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться Міжнародна наукова конференція «Імплементація стандартів НАТО в Україні: здобутки та перспективи». Співорганізаторами конференції виступили Центр міжнародної безпеки та партнерства Львівського університету та Львівська обласна державна адміністрація. Конференція проводиться за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні.

У рамках заходу буде порушено низку питань щодо стану та перспектив впровадження стандартів НАТО в Україні.

До обговорення пропонуються такі теми:

  • Стратегічна концепція НАТО в нових реаліях

(Питання до обговорення: Адаптація завдань НАТО до новітніх викликів у світі. Основні напрями діяльності Альянсу в сучасних умовах. Проблеми реалізації програм галузевого співробітництва з країнами-партнерами)

  • Міжнародна допомога Україні

(Питання до обговорення: Допомога у втіленні політичних та економічних реформ; Цивільно-військова співпраця. Тренінги, боротьба з корупцією, реформування оборонного сектору тощо.)  

  • Річна національна програма співробітництва Україна-НАТО

(Питання до обговорення: Еволюція форм та механізмів співробітництва. Суспільно-політичний вимір партнерства Україна-НАТО. Соціально-економічні аспекти співпраці з Альянсом. Взаємодія у сфері безпеки та оборони.)

 

До участі в конференції запрошено представників академічного середовища, а також провідних експертів в галузі співробітництва з міжнародними організаціями та практичних працівників органів державної влади й управління.

У конференції візьмуть участь представники дипломатичного корпусу країн-членів НАТО (Литви, Польщі, Канади, Чехії) а також Центру інформації та документації НАТО в Україні та Центру зв’язку НАТО в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: