Садового офіційно висунули на мера Львова

Разом із тим політична сила висуває 64 кандидати у депутати Львівської міської ради, кандидатів у Винниківську міську, Рудненську та Брюховецьку селищні ради, а також кандидатів на міського голову Винників та селищного голову Рудного.

«Об’єднання «САМОПОМІЧ» іде на місцеві вибори у 24-ох областях України. Найбільше рад охоплено саме у Львівській області. Тут «САМОПОМІЧ» висуває кандидатури у всіх районних та міських радах та підтримує 8 претендентів на мери, серед яких і лідер партії, чинний міський голова Львова Андрій Садовий.

«Для мене ці вибори – це можливість прозвітувати перед громадою та погодити нові пріоритети розвитку. В місті реалізується стратегія розвитку до 2025 року. Моя програма «Львів 2020» – це визначення пріоритетних проектів в кожній галузі на наступні 5 років. Запрошую всіх знайомитись з нашими пропозиціями, обговорювати та пропонувати свої ідеї», – зазначив Андрій Садовий, лідер партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ».

До слова, саме Андрій Садовий очолить список «Об’єднання «САМОПОМІЧ» до ЛМР. Окрім чинного мера, команду політичної сили представлятимуть ще 64 кандидати, тож партія матиме представників у всіх міських округах.

Умовно команду «Об’єднання «САМОПОМІЧ» можна розділити на кілька професійних груп, члени яких поєднуватимуть свої зусилля задля втілення стратегії розвитку Львова.

Представляти інтереси громади Львова будуть успішні службовці апарату Львівської міської ради, які не один рік вдосконалювали та змінювали місто. Наприклад, Ірина Маруняк зуміла змінити обличчя Сихова, Олег Береза запустив львівські трамваї новими коліями, Олег Шмід перетворив Львів на велосипедний центр України, а Вікторія Довжик зробила львівських товаровиробників конкурентоспроможними та відомими.

Раціоналізація вирішення житлово-комунальних проблем – важливий напрям роботи «Об’єднання «САМОПОМІЧ», адже він напряму пов’язаний з безпекою та комфортом львів’ян. У ЛМР покращенням житлового фонду готові займатися Любов Давидович, яка роками поєднує зусилля влади, комунальників та мешканців задля вирішення проблем багатоквартирних будинків. Ольга Юринець з перших днів незалежності опікується комунальниками міста, знає, як зробити їх роботу ефективною та результативною.

Велике значення для майбутнього Львова матимуть медики, які об’єдналися у складі «Самопомочі». Раніше у депутатському корпусі ніколи не була представлена команда кваліфікованих лікарів, яка би справді могла якісно впливати на зміни у сфері охорони здоров’я. Андрій Дворакевич, Ігор Стояновський, Тарас Кльофа та Ірина Цегелик сприятимуть наповненню медичних закладів сучасними технологіями, впроваджуватимуть навчальні програми для підвищення кваліфікації лікарів та працюватимуть над реалізацією у місті зародків страхової медицини.

Важливою для міста буде робота групи освітян, в якій зійшлися представники вишів, шкіл та дитячих садочків, які разом зможуть комплексно вдосконалювати систему освіти у місті. Богдана Зубрицька, Світлана Кук та Ірина Мирошниченко з власного досвіду знають, як потрібно розвивати дошкільні навчальні заклади, відкривати додаткові групи та піднімати імідж вихователя. Наталія Ништа, Тетяна Іванів та Петро Стефанишин знають, що потрібно для розвитку міських шкіл. Створення інтерактивних класів, оновлення лабораторій з хімії та фізики, поширення сучасних технологій в школи – виконання цих завдань зможе піднести львівську середню освіту на якісно новий рівень.

Окреме завдання матиме команда із викладацького складу львівських вишів, яка сприятиме реалізації студентів у Львові, запроваджувати загальноміські програми стажувань та обміном досвідом з іноземними університетами.

Звичайно, в команді «Об’єднання «САМОПОМІЧ» представлений кластер економістів та успішних підприємці. Олег Василишин, Тарас Брунець, Роман Федишин, Назар Бичишин та Олена Дорошева зможуть знаходити додаткові джерела наповнення міської казни, залучати іноземних інвесторів, створювати нові робочі місця та робити прозорішим процес розпоряджання коштами громади.

«Та праця, яку ми певний час робимо разом, додає сили. Тут присутні ті, хто взяв на себе ще більшу відповідальність за громаду, аби громада була у вищий рівень безпеки, аби був більший рівень комфорту, який ми досягнемо у співпраці одне з одним; аби люди були здоровіші, адже лише здоровий та сильний зможе захищати нашу країну; аби був кращий соціальний захист, адже поряд живуть люди, які потребують нашої допомоги, а з фронту повертаються бійці, які захищали нас на війні, а тепер ми повинні надати їм належний соціальний захист. Ви люди, які щодня ставлять перед собою все складніші завдання. Я прошу Вас пам’ятати тільки про одне: Бог не кличе кваліфікованих, він кваліфікує покликаних», – наголосив Андрій Шевців, керівник Львівської міської організації політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: