В Бродах відбулося спортивне свято

20 вересня 2015 року в рамках відзначення Дня міста Броди та Всеукраїнського олімпійського тижня в місті Броди на Львівщині відбулося кілька помітних спортивних заходів, серед яких волейбольний турнір серед жіночих команд. У спортивному залі Бродівського педагогічного коледжу змагалися 4 команди: «Єдність» м. Броди, «Еталон» м. Броди, команда «Педколедж» та команда «Перспектива» с.Паликорови. Головним суддею змагань виступив В.Кольчицький. В цікавій боротьбі за 3 місце зустрілися команди «Перспектива» й команда «Педколедж», де з рахунком 0:2 на третю сходинку п’єдесталу піднялася команда місцевого педагогічного коледжу.

За І і ІІ місця вже традиційно змагалися команди «Еталон» і «Єдність», де в напруженій боротьбі перемогу з рахунком 0:2 здобула команда «Єдність». За підсумками змагань команди розташувалися на таких місцях:

ІV місце - команда «Перспектива» с. Паликорови

ІІІ місце – команда «Педколедж»

ІІ місце – команда «Еталон»

І місце – команда «Єдність».

За фінансової підтримки Бродівської міської ради переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

А в спортивному залі на стадіоні «Ювілейний» цього ж дня, 20 вересня 2015 року, відбувся відкритий баскетбольний турнір. Змагалися між собою команди: БК «Золочів», БК «Радивилів», БК «Оберіг» та БК «Бродівські бобри». Суддею змагань був В. Бєсков.

За результатами змагань І місце виборола команда БК «Радивилів», ІІ місце - БК «Золочів», ІІІ місце – БК «Бродівські бобри» та IV місце – БК «Оберіг». За сприяння Бродівської міської ради переможці та призери отримали кубки, грамоти та м’ячі.

 

Наталія Гудима, завідувач сектору молоді та спорту Бродівської РДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: