Синютка обговорить з львів’янами проблему незаконного будівництва

Питання незаконних забудов у Львові обговорили на зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки і керівників структурних підрозділів облдержадміністрації з колегією Громадської ради. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОДА.

За результатами розгляду цього питання, голова облдержадміністрації доручив директору департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області Роману Желиху вжити радикальних методів боротьби з порушниками, включаючи знесення незаконних забудов, а у випадку затягування розгляду справ про незаконні забудови у судах, звертатися до Вищої ради юстиції.

"Якщо упродовж жовтня-листопада не знесуть бодай один об’єкт незаконного будівництва, то тоді виникне питання щодо доцільності вашого перебування на посаді керівника", - додав Олег Синютка.

Також керівник області ініціював проведення зустрічі із мешканцями міста щодо питання незаконного будівництва у Львові. До участі також запросять представників прокуратури, судів та Львівської міської ради. Зустріч заплановано провести у четвер, 24 вересня, о 18:00 в Палаці мистецтв.

До речі, за підрахунками активістів у Львові налічується 46 об’єктів незаконного будівництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: