У Львові "виступили" Білик, Лорак та Повалій (відео)

23 вересня біля Національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької активісти провели акцію з закликом скасувати звання «народного артиста» Ірині Білик, Ані Лорак та Таїсії Повалій, принісши клітку з курми, на яких було причеплено фото артисток, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

За словами організатора, голови ГО «Економічний бойкотний рух» Олега Радика, головна мета цієї акції – домогтися того, аби звання Народних артистів України скасували для тих, хто під час складної воєнної ситуації в Україні перейшов на бік агресора.

«Такі звання, як народний артист, треба скасувати, адже вони дискредитовані курками з естради – Лорак, Повалій, Білик. Народні звання досі ще носять також Кобзон, Кіркоров та інші, які є відкритими ворогами для України», – сказав Олег Радик.

Учасники акції стояли із плакатами «Геть колаборантів з української сцени!», а на самій клітці під жартівливо обробленим спільним портретом співачок розмістили напис: «Ми нє курици, нє птіци – ми народниє пєвіци!».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: