Львів братиме участь у спільному польсько-українському аутсорсинговому форумі

18 листопада 2015 року в м. Жешув відбудеться Польсько-Український Форум Shared Services and Outsourcing. Подія стане першим у 2015 році міжнародним заходом, на якому обговорюватиметься проблематика розвитку аутсорсингу й сучасних бізнес-послуг в Польщі та Україні. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Серед спікерів та учасників Форуму будуть представники органів самоврядування, консалтингових і аудиторських компаній, фірм з галузі роботи з нерухомістю, інвестори ВРО, SSС, ІТО, як з Польщі, так і з України (в тому числі зі Львова), а також представники академічних середовищ і галузевих організацій обох країн, що становить унікальну нагоду для побудови бізнес-відносин і для діалогу між середовищами бізнесу й державним установами.

Форум також стане нагодою для співставлення в порядку дебатів потреб цього сектору економіки, який так швидко розвивається, з можливостями й планами розвитку галузі з польської і української сторони.

На форумі обговорюватиметься проблематика потенціалу Польщі та України для подальшого розвитку галузі сучасних бізнес-послуг, а також перспективи розвитку Жешува і Львова в тому плані. Даний сектор є одним з тих, які в Центрально-Східній Європі зазнають найдинамічнішого розвитку.

Проблематика заходу охоплюватиме питання кадрового забезпечення, з окремим врахуванням розвитку секторів ІТО, R&D, F&AO, HRO та LPO й сучасного ринку офісної площі у обох країнах, який постійно розвивається.

З огляду на свій економічний потенціал й географічне розташування м. Жешув становить природне місце для організації саме такого типу заходу, даючи одночасно іншим містам у регіоні СЕЕ доказ, що проблематика сучасних бізнес-послуг не знає кордонів і дозволяє побудову нових стійких міжнародних відносин.

Господарями заходу й стратегічними партнерами є мерія Жешува та компанія Developers, а почесний патронат над подією прийняв Президент Жешува Тадеуш Ференц.

Організатором Польсько-Українського форуму є Citybell Consulting, одна з провідних польських компаній стратегічного консалтингу з комунікацій. Серед партнерів Форуму також компанія PwC, фонд Pro Progressio, який працює в сфері розвитку й промоції сектору аутсорсиногу у Польщі, співавтор веб-сторінки OutsourcingPortal та видання Outsourcing & More, яке виходить у двомісячному режимі, а також Об’єднання лідерів сектору бізнес-послуг, що є найбільшою галузевою організацією – представником сектору сучасних бізнес-послуг у Польщі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: