Після відкриття нового львівського торгового центру обвалилась стіна сусідньої будівлі

Поруч із новим торговим центром «Форум Львів», який відкрився вчора у Львові, обвалилась стіна. Це була прилегла стіна, яка розділяла торгівельний центр із сусідньою будівлею. Як розповіла ZAXID.NET свідок події Юліанна Гумецька, стіна впала в той момент, коли жінка паркувала поруч свою автівку. За словами жінки, стіна була в аварійному стані. При падінні та зруйнувала перила та частину тротуару.

За словами головного фахівця відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Львівській області Ігоря Куруса, львівські надзвичайники ще не отримували повідомлення про подію.

Як прокоментувала ZAXID.NET прес-служба ТЦ «Форум Львів», 26 вересня о 13:45 на вулиці Джерельній біля торгового центру розсипалась стіна будівлі. Ніхто з перехожих не постраждав.

«Дана стіна не відноситься до будівлі торгового центру «Форум Львів» та не підлягала впливу від процесу будівництва. Для забезпечення максимальної безпеки та комфорту наших відвідувачів, ТЦ «Форум Львів» самостійно одразу ж організував очистку території», - каже голова прес-служби торгового центру Оксана Маланюк.

На думку представниців торгового центру «Форум Львів», причиною аварії стали проливні зливи, які йдуть у Львові останніми днями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: