У Львові стартує Екуменічний соціальний тиждень

Завтра, 29 вересня, о 12:00 год. у малій сесійній залі Львівської міської ради відбудеться прес-конференція з нагоди відкриття VIII Екуменічного соціального тижня у Львові «Освіта задля змін: духовність та інновації» (30 вересня – 3 жовтня 2015 року).

Участь у прес-конференції візьмуть представники співорганізаторів:

  • Ірина Кітура, координатор 8-го Екуменічного соціального тижня;
  • Галина Слічна, директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради;
  • О. д-р Іван Дацько, президент Інституту екуменічних студій Українського католицького університету;
  • Анна Гайдучок, директор Навчально-реабілітаційного центру «Джерело»;
  • Володимир Залуцький, начальник відділу молодіжної політики та питань соціального розвитку Національного університету «Львівська політехніка».

За словами координатора 8-го ЕСТ Ірини Кітури, головна тема форуму – освіта. Говоритимуть про реформування вищої освіти, цінності та моральні орієнтири, якими має керуватися увесь освітній процес, про запровадження європейських стандартів. Не оминуть увагою інклюзивну освіту та акцентуватимуть на ролі богословської освіти в Україні.

До участі в осінньому форумі запрошено: Сергія Квіта, Міністра освіти і науки України; Тараса Фінікова, президента МБФ «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики»; Єгора Стадного, директора Аналітичного центру CEDOS та співавтора Закону «Про вищу освіту», Олександра Доброєра, директора Європейського інституту соціальних комунікацій; Галину Усатенко, голову Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України, керівника громадської організації Фонд «Європа XXI»; Мирослава Мариновича, проректора з призначення та місії Українського католицького університету та багато інших відомих діячів.

VIII Екуменічний соціальний тиждень (ЕСТ) відбуватиметься з 30 вересня по 3 жовтня під назвою «Освіта задля змін: духовність та інновації». У програмі – урочисте відкриття, академічна конференція, присвячена темі освіти, круглі столи про інклюзивну освіту та богословську, презентації книг, виставка-ярмарок соціальних організацій, урочисте нагородження переможців IV Всеукраїнського конкурсу «Репортери надії в Україні», благодійний концерт «ROCK-H ТА ДРУЗІ дітям «Джерела»», інші заходи за участю відомих закордонних та українських експертів, благодійних фондів, освітян, влади, бізнесу, громадських організацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: