У Львові виникли чергові проблеми з "трамваєм на Сихів"

Про це у Фейсбуці пише голова бюджетної комісії Львівської міської ради Яромир Самагальський.

"І це вже не підприємці Санта Барбари. Необхідно додатково міняти 700м. колектора на вул Угорській, який сьогодні у непридатному стані", - пише Самагальський.

Він додає, що ЄБРР відмовляється фінансувати побудову трамваю на Сихів без його заміни.

Вартість прокладання колектора наші "фахівці" оцінили ще у 5 млн.євро (звичайно позичкових коштів).

"Минули часи, коли керівництво міста цікавили проекти, вартість яких вимірювалась в тисячах грн. Тепер лише мільойни в євро. Ми ж "ідемо в Європу". Тут ми знову вперлися в системну проблему керування Львовом. Це питання кадрового підбору керівників. Чи невідомо було фахівцям про "гнилий колектор" до початку будівництва? А якщо невідомо, то чому невідомо? Як робилися дослідження і підготовка до будівництва? Питання риторичні. А відповідь сумно - проста: відомо, все було відомо, але думалося "и так сойдет", - пише голова бюджетної комісії.

"Садовому нецікаві старі технарі, які знають мережі і інфраструктуру Міста. Їх можна розігнати, бо вони не розуміються на піарі. На їх місце прийшла молода команда ефективних менеджерів, які знають по дві іноземні мови, вміють залучати гранти і позики, але не вміють читати креслення. Вони вміють говорити з іноземними грантодавцями, але не вміють говорити з Львівянами. Вони прекрасно організовують "урочисте перерізання стрічки", а не рутинні підготовчі роботи", - написав Яромир Самагальський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: