Українець намагався перевезти до Польщі партію сигарет, приховавши їх серед плит

Прикордонники Львівського загону в одному з пунктів пропуску на кордоні з Польщею запобігли спробі незаконного переміщення контрафактних тютюнових виробів. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ДПСУ.

Так, учора в пункт пропуску «Рава-Руська» на смугу руху «червоний коридор» прибув мікроавтобус «ГАЗ» під керуванням громадянина України. Правоохоронці уже мали випереджувальну інформацію щодо можливої наявності в автомобілі контрафактних сигарет. Крім того під час огляду транспортного засобу також спрацював службовий собака. Тому з метою недопущення протиправної діяльності автомобіль правоохоронці направили на поглиблений огляд, де у ході перевірки спільна група у складі співробітників Держприкордонслужби та працівників митниці виявила у кузові серед обклеєних з усіх сторін шпоном плит ДСП сховок з тютюновими виробами «LM», «Camel» та «Kent». У такий спосіб водій намагався перевезти до Польщі майже 3,5 тисяч пачок сигарет.

На водія транспортного засобу складено протокол про порушення митних правил. Сума вилученого товару наразі встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: