Більше 10 тис. львів'ян взяли участь у VI загальноміському Ярмарку спорту

Протягом трьох днів львів’яни випробовували себе більше, ніж у 60 видах спорту. Кінний спорт, кудо, софтбол, водне поло та ще багато новинок побачили глядачі з 24 до 26 вересня в стінах спорткомплексу «Динамо».

Понад двадцять дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста Лева змогли на повний голос заявити про себе. Загалом у цьогорічному Ярмарку спорту взяли участь 63 спортивних організації, які з великим задоволенням демонстрували показові виступи та очікують на поповнення в своїх секціях.

«Потрібно дбати про своє тіло так, щоб ті емоції, які ти від цього отримуєш, можна було ефективно використати у повсякденному житті», – наголосив Максим Столярчук, кандидат у майстри спорту з більярду, представник «Об’єднання «Самопоміч».

Цьогорічний ярмарок став особливим не лише для організаторів, але й відвідувачів. Кампанія «Здорове місто» «Об'єднання «Самопоміч» вирішила привернути увагу громадськості не лише до відомих федерацій, а й дати можливість прижитись корфболу, інваспорту, культуризму та фітнесу для вагітних. Від початку дійства як дітлахи, так і дорослі активно долучалися до кожного із виступів та прагнули вибороти щонайменше місячний абонемент у фітнес-зал. Два майданчики: зовнішній та внутрішній перетворили значну частину міста на справжнє спортивне свято, в якому знайшлося місце кожному. Серед учасників і гравець львівських «Карпат» Ігор Худоб'як та призер Параолімпійських ігор з фехтування Антон Дацко.

«Наше завдання – збільшення відвідуваності спортивних секцій та клубів у Львові молоддю та старшими людьми, бо тільки фізично здоровий і сильний зможе розвивати наше місто, робити його успішнішим і, звичайно, захищати нашу державу», – зазначив Андрій Шевців, керівник Львівського міського осередку «Об’єднання «Самопоміч».

Нагадаємо, «Ярмарок спорту» — єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених в регіоні. Відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові види спорту, силові види, танці, зимові види, водні види, екстремальні та молодіжні види, оздоровчі програми. Цьогоріч «Ярмарок спорту» відбувається вже вшосте.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: