Львівщина та Закарпаття домовилися про співпрацю у галузі туризму

Львівщина презентувала туристично-рекреаційну привабливість регіону на ХІV Міжнародній туристичній виставці-ярмаркові "Тур’євроцентр - Закарпаття 2015". За результатами цього заходу між департаментом міжнародного співробітництва і туризму Львівської ОДА та управлінням туризму і курортів Закарпатської облдержадміністрації досягнуто ряду домовленостей.  

"Зокрема, ми домовилися про підписання угоди щодо співробітництва та розвитку туристичних можливостей між нашими регіонами, - розповів директор департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА  Лев Захарчишин. -  Також досягнуто домовленостей про обмін і розміщення туристичних банерів на Львівщині та Закарпатті, про формування туристичного потенціалу областей Західного регіону й про розвиток туристичної інфраструктури і гірськолижних курортів Тисовець- Славське-Боржава".

Окрім Львівщини туристичні можливості на виставці представили провідні експерти з питань туризму, представники туристичного бізнесу, керівники інвестиційних проектів, регіональних закладів відпочинку та оздоровлення, власники об’єктів сільського зеленого туризму Сумської, Волинської, Херсонської, Тернопільської, Київської, Рівненської та Закарпатської областей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: