На пост мера Львова висунули Оксану Жолнович (фото)

27 вересня у Львові відбулась конференція обласної організації політичної партії "Сила людей".

Про це пише Дивись Інфо із посиланням на КВУ-Львів.

На конференції делегати прийняли рішення про висування 46 кандидатів у депутати до обласної ради (№1 в списку - Горон Іван). Серед кандидатів: Жолнович Ігор, Ковтун Віталій, Кокоячук Юлія, Шалаєв Анатолій, Кузик Олег. Представником партії у виборчій комісії став Танін Роман. Окрім того на конференції заслухали та прийняли за основу виборчу програму політичної партії.

Що ж стосується кандидатів у депутати до міської ради, то на конференції міської організації політичної партії "Сила людей" було прийнято рішення про висування 48 кандидатів. Перший у списку - Віталій Ковтун. Серед інших прізвищ звучали: Кольбенко Мар'яна, Ткач Іванна, Ковальчук Сергій, Шульц Наталя, Наконечний Ростислав, Собко Василь, Ільюхін Олексій.

Кандидат на пост міського голови м. Львова - Оксана Жолнович.

Також міська організація "Сили людей" висунули кандидата на пост міського голови м. Винники та кандидатів у депутати у Винниківську міську раду.

Особливістю конференцій цієї політичної сили стало те, що рішення про висування кандидатів приймалось таємним( а не відкритим, як у більшості політичних партій) голосуванням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: