У Львівському університеті обговорили перспективу створення Ізраїльського центру

У рамках свого візиту до Львова Перший Секретар Посольства Держави Ізраїль в Україні Геннадій Поліщук 28 вересня 2015 року відвідав Львівський національний університет імені Івана Франка, де відбулась його зустріч із проректором з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Марією Зубрицькою та директором Центру політичних досліджень,професором кафедри політології Анатолієм Романюком. Про це Дивись Інфо повідомили у прес-службі ЛНУ ім Франка.

Під час розмови з ізраїльським дипломатом йшлося про поглиблення співпраці Львівського національного університету імені Івана Франка та Посольства Держави Ізраїль, зокрема про реалізацію спільних проектів, покликаних розширити знання академічної спільноти Університету про культуру держави Ізраїль та її освітню систему.

Під час зустрічі співрозмовники детально обговорили перспективні напрями розвитку українсько-ізраїльських відносин, зокрема щодо налагодження співпраці з ізраїльськими ВНЗ, організації академічних обмінів, запровадження гостьового лекторію та створення спільних програм і курсів,проведення конференцій, симпозіумів, виставок та інших заходів з метою обміну культурними надбаннями. У цьому контексті окрему увагу було зосереджено на перспективі відкриття в Університеті Ізраїльського центру, який би функціонував за моделлю Британської Ради та Гете-Інституту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: