Галайко: Не дозволимо легалізувати проституцію в Україні

30 вересня свободівець Богдан Галайко під час сесії Львівської міськради звернутися до Президента України Петра Порошенка, голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, усіх депутатів Верховної Ради України,  членів Всеукраїнської ради церков та релігійних організацій з проханням вимагати від депутатів парламенту не підтримувати антиморального, ганебного й антисоціяльного законопроєкту щодо легалізації проституції в Україні.

18 вересня 2015 року у Верховній Раді депутат від «Самопомочі» Андрій Немировський на всю Україну голосно заявив, аби подолати безробіття в Україні – слід легалізувати проституцію. Тобто, коли в країні триває українсько-російська війна, а корупція захлиснула державу, депутат Немировський, переступивши через всі моральні та людські норми, пропонує узаконити проституцію, та надати повіям солідні соціяльні гарантії. Тобто пільги, пенсії, страхові виплати. Церква категорично і безапеляційно засудила цей законопроєкт, адже це сексуальне рабство та работоргівля незалежно від того легальні вони чи ні. Проституція – це продажність, безпринципність і безчесність. Проституція – одна із виразок суспільства, котра радше розростається, ніж загоюється. Це і розбиті сім’ї, і втрачена молодість, зневага ближніх, загублене здоров’я, та найгірше, що там, де проституція, там завжди наркотики та алкоголізм.

«Коли я особисто прочитав цей «самопомічівський» законопроєкт, який регулює проституцію та секс-заклади в Україні, – був в шокований! Ви тільки вслухайтесь: повія – фізична особа, підприємець! А проституція – вид підприємницької діяльности. Напрям, який регулює Кабінет міністрів України. Тобто повії платитимуть податки? Жінка, яка торгує своїм тілом, продає свою молодість, красу, не зможе створити здорову і міцну сім’ю, в якій народяться й виростуть здорові діти. Бо ж проституція – це наркотики, алкоголізм, зруйноване фізичне і психічне здоров’я, знищені геть усі життєві, світоглядні та моральні цінності, втрачена повага суспільства і любов рідних. Ми звертаємося до Президента України Петра Порошенка, Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, верховного архиєпископа УГКЦ Святослава Шевчука, громадських активістів та небайдужих українців з проханням вимагати від депутатів ВР не підтримувати цього антиморального, ганебного і антисоціяльного законопроєкту», – зазначив Богдан Галайко.

Прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: