Львів стане платформою для обговорень трендів та тенденцій світу ІТ уже цього тижня

Цієї п’ятниці на стадіоні Арена Львів зберуться ІТ-шники з усієї України та світу на конференції Львів ІТ Арена. Упродовж трьох днів більш ніж 1200 розробників, програмістів, підприємців, дизайнерів, топ-менеджерів, інвесторів та стартаперів ділитимуться досвідом та обговорюватимуть останні тенденції та тренди світу ІТ.

Конференція охоплюватиме 3 тематичні потоки: Product, Technology та Business, у рамках яких відбуватиметься обговорення актуальних тем у сфері інформаційних технологій. Lviv IT Arena 2015 – вже друга за ліком. Торік вона мала шалений успіх, однак цього року обіцяє бути ще масштабнішою.

Цьогоріч Lviv IT Arena відвідають спікери зі США, Бельгії, Німеччини, Іспанії, Англії, Естонії, Польщі, Росії, Білорусії і, звісно, різних міст України. Серед спікерів – представники таких компаній зі світовим іменем як Facebook, FitBit, HP, Amazon, Mail.ru, Epson та власники одного з найвідоміших українських стартапів Petcube. Директори найбільших ІТ-компаній в Україні, таких як SoftServe, Eleks, EPAM, Luxoft, N-IX, ділитимуться досвідом із учасниками конференції.

У рамках Lviv IT Arena відбудуться не лише воркшопи та доповіді, але й низка інших унікальних подій. На учасників чекає виставка роботів та сучаcних IT-розробок – Hi-techExpo, де гості зможуть покерувати дроном, поспілкуватись із роботом або ж протестувати окуляри віртуальної реальності. Організатори підготували для учасників безліч розваг, таких як щоденні афтепі, змагання стартапів, захопливий нетворкінг, змагання легендарної Тесли, міжнародні змагання із роборейсингу, а на церемонії закриття присутніх розважатиме ТНМК.

Продаж квитків та усі новини конференції – на сайті itarena.lviv.ua.

Акредитація для журналістів – за посиланням.

Організатори: Lviv IT Cluster, Eleks, Startup Depot, LITS, GDG Lviv, WISC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: