П'ятак взяв участь в академічній конференції «Освіта задля змін: духовність та інновації»

1 жовтня в приміщенні Національного університету «Львівська політехніка» в рамках 8-го Екуменічного соціального тижня проходить академічна конференція «Освіта задля змін: духовність та інновації». Розпочалася конференція з екуменічної молитви за єдність християн. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба облради.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак. Зокрема, він зазначив: «Львівська обласна рада вже не вперше бере участь в організації та проведенні Екуменічного соціального тижня у Львові і щоразу ми проходимо від фундаментального обговорення проблеми до напрацювання конкретних пропозицій з їх вирішення. Сьогодні ж темою для обговорення є питання освіти, її місце при проведенні реформ і змін».

Окрім того Валерій П’ятак зазначив, що перед тим, як говорити про зміни, треба визначити спершу саму модель освіти, яку хочемо збудувати, а вже потім малювати «дорожню карту» і приступати до реформ. «Переконаний, що нинішній форум дасть конкретні пропозиції, які можна буде імплементувати в освіті», – зазначив Валерій П'ятак.

Також заступник голови львівської обласної ради звернувся до викладачів та вчителів зі словами: «В переддень вашого професійного свята, хочу побажати усім гарних директорів, гарних чиновників, але, насамперед, гарних студентів та учнів, яким ви зможете передати свої знання».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: