Сесія затвердила Порядок проведення конкурсу для надання супутніх послуг

Сьогодні, 1 жовтня, депутати затвердили Порядок проведення конкурсу для надання супутніх послуг, пов’язаних з наданням адміністративних послуг, у Центрі надання адміністративних послуг м. Львова.

«Це технічне питання, оскільки є норма Закону України «Про адміністративні послуги», яка вимагає затвердження даного Порядку органом, який утворив Центр. В цьому випадку – це сесія міської ради. Дане Положення розроблено на основі Типового порядку, затвердженого Кабінетом Міністрів України», - пояснила начальник адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик.

Ухвалу міської ради розроблено, відповідно до ст. 15 Закону України «Про адміністративні послуги» та постанови Кабінету Міністрів України від. 29.05.2013 № 379 «Про затвердження Типового порядку проведення конкурсу для надання супутніх послуг, пов’язаних з наданням адміністративних послуг».

Порядок проведення конкурсу для надання супутніх послуг, пов’язаних з наданням адміністративних послуг, у Центрі надання адміністративних послуг м. Львова визначає загальну процедуру проведення конкурсу для надання супутніх послуг: визначення умов проведення конкурсу, оголошення, визнання переможця тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: