У Стрию відбудеться восьмий міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби

3 жовтня ц.р. в приміщенні спортивного залу Стрийської ДЮСШ (м. Стрий, вул. Крушельницької, 18-а) відбудеться 8-й відкритий всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юнаків (2000-2001, 2002-2003 рр.н.,) та вільної боротьби серед дівчат (2001-2003 рр.н.) «Кубок Довбуша». Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

За попередніми заявками учасниками цьогорічних змагань будуть понад 185 кращих юних борців національного рівня, а також спортсмени з зарубіжних країн, зокрема: Румунія, Молдова та Угорщина.

Змагання проводяться за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівської обласної федерації греко-римської боротьби та обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Взяти участь в церемонії урочистого відкриття змагань (03.10.2015 р. о 12.30) запрошені: Заслужений тренер України з вільної боротьби, тренер цьогорічної чемпіонки світу з вільної боротьби серед жінок, кращої спортсменки України Оксани Гергель Андрій Пістун, начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода, президент Львівської обласної федерації греко-римської боротьби Євген Путій, керівник ГО спортивний клуб «Ведмеді» м. Стрий Руслан Бабець та ін.

 

Змагання розпочинаються 4.10.2014 р. о 9 год. 30 хв.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: