У Дрогобичі відзначили День бібліотек

30 вересня, в читальному залі Дрогобицької центральної районної бібліотеки відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, на яких присутні бібліотечні працівники району, гості, активні читачі.

Повідомили Дивись.Інфо в Дрогобицькій РДА.

З професійним святом бібліотекарів, ветеранів бібліотек прийшли привітати голова Дрогобицької райдержадміністрації Максим Лісогор, депутат обласної ради Михайло Задорожний, керівник апарату РДА Степан Рудницький.

«Віртуальний досвід ніколи не замінить досвід відвідування бібліотеки», - Максим Лісогор«З появою та поширенням Інтернету може виникнути думка про можливу непотрібність друкованих видань, книжок, а разом з ними і бібліотек. Але прочитана книга, живе спілкування з нею приносить більше задоволення, адже віртуальний досвід ніколи не замінить досвід відвідування бібліотеки», - сказав Максим Лісогор.

Директор районної центральної бібліотечної системи Руслана Панчишак розповіла про успіхи бібліотек-філій, про програму «Бібліоміст», яка успішно діє в районі, зупинилась на проблемах, з якими стикаються працівники.

Михайло Задорожний наголосив, що підтримка сільських бібліотек є важливим напрямком роботи, і йому приємно, що вперше за останні роки участь в таких урочистостях бере особисто голова райдержадміністрації.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: