Мирослав Хом’як: Влада бореться із партією “Наш край”

Львівська обласна організація «Наш край» висловлює стурбованість щодо намагання влади не допустити політичну силу на місцеві вибори у низці областей. Про це сказано у повідомленні прес-служби ЛОО “Наш край”.

До прикладу, у Херсоні заборонили брати участь у виборах міського голови Володимиру Сальдо, людині, яка 10 років очолювала місто. Відмовлено у реєстрації списків кандидатів від «Нашого краю» до Волинської і Житомирської обласних рад, Лисичанської міськради (Луганська область) та Старосамбірської районної ради (Львівська область). У Запоріжжі за абсолютно надуманими причинами кандидатів від «Нашого краю» до облради намагалися зняти з реєстрації. Проте партія домоглася реєстрації списку «Нашого краю» на виборах до Запорізької обласної ради.

За більшістю випадків відмови стоять губернатори, або члени комісій  провладних партій. Крім того, в деяких випадках (Запоріжжя) влада вдалася до ситуативного союзу з олігархами та представниками режиму Януковича – Опозиційним блоком, щоб зняти наших кандидатів з виборів. Це свідчить про єдине – влада боїться “Наш край”.

«Своїм союзом з Опоблоком, тиском та намаганням зняти «Наш край» влада демонструє, яка з політичних партій є для неї справді небезпечною та кого вона вважає своїм основним конкурентом. Соціологічні дослідження свідчать про те, що партія місцевих лідерів, якою є «Наш край», стрімко набирає вагу. Зняти з перегонів намагаються саме лідерів симпатій виборців від “Нашого краю”. Ми доб’ємося реєстрації через суд. І цей процес вже почався. Запорізька обласна виборча комісія вже зареєструвала список від партії «НАШ КРАЙ» для участі у виборах в облраду. І в інших областях партія буде добиватися позитивних рішень всіма доступними в межах закону засобами. Незважаючи на тиск влади та намагання усунути «Наш край» з виборчого процесу, ми боремося та відстоюватимемо свої права та права своїх виборців. Нас не зламати!», - наголосив у коментарі голова Львівської обласної організації політичної партії «Наш край» Мирослав Хом’як.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: