Олланд: Вибори на Донбасі повинні пройти за українським законодавством протягом 80 днів після прийняття відповідного закону

Президент Франції Франсуа Олланд за підсумками переговорів "нормандської четвірки" в Парижі повідомив, що вибори на Донбасі повинні пройти за українським законодавством протягом 80 днів після прийняття відповідного закону

Про це повідомляє Еспресо.TV

"Нашим наміром було забезпечити можливість проведення місцевих виборів. Ці вибори повинні пройти за українським виборчим законодавством. Необхідно, щоб вибори були організовані в рамках робочої групи таким чином, щоб результати цих виборів були незаперечні", - заявив він на прес-конференції в Парижі в п'ятницю.

"Ми звернулися із закликом до зацікавленим сторонам взяти участь у цьому процесі. Вибори, які були передбачені на 18 жовтня (у "ДНР") не зможуть бути реалізовані доти, поки не будуть реалізовані певні домовленості", - підкреслив Олланд.

За словами Олланда, після того, як буде проведено голосування по закону про вибори, необхідно, щоб протягом 80 днів ці вибори були проведені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: