На Львівщині під час матчу футболіст побив арбітра

Працівники слідчого відділення Радехівського райвідділу міліції розслідують інцидент, який стався під час футбольного матчу, що відбувався у райцентрі. Про це Дивись Інфо повідомили у прес-службі міліції Львівщини.

За порушення правил гри суддя призначив пенальті. Гравець команди, ворота якої опинилися під загрозою, 23-річний місцевий мешканець, висловив невдоволення рішенням арбітра та почав його ображати. Суддя намагався видалити хулігана з поля, піднявши «червону картку». Це викликало новий сплеск люті у футболіста. Він накинувся на суддю з кулаками.

Футбольний матч довелося зупинити, а арбітра доправити до лікарні. Медики діагностували у 55-річного потерпілого переломи кісток носа та верхньої щелепи, закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку. Крім того, арбітр ще й позбувся двох зубів.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ч.1 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання, передбачене ними, - позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: