У Львові відбудеться два перформанси

В неділю, 4 жовтня, о 15.00 год в Першому українському театрі для дітей та юнацтва відбудуться два перформанси, об’єднані назвою «Мистецтво комунікації».

Люстро, перформанс :Театр Альтер

Олександр Максимов/UA, дія

Приготування, перформанс :Богдан Сегін/UA, музика

Ольга Фразе-Фразенко/UA, відео

Остап Сливинський/UA, текстове наповнення, дія

Перформанси пройдуть в межах цьогорічного Міжнародного фестивалю сучасної музики «Контрасти».

Головною темою цьогорічних контрастів є «Музичне мистецтво XXI століття». За словами дирекції фестивалю ідея доволі проста - запропонувати увазі глядачів програму, яка б найбільш широко змогла висвітлити великий спектр напрямків та розгалужень музичного мистецтва нашого сьогодення. В програмі дії львів’яни зможуть почути композиції аудіо-артистів у поєднанні з класичним балетом та музикуванням на віолончелі і бароковій скрипці у «клубному» форматі , а також матимуть можливість побути на сцені разом з виконавцями камерно-інструментальної та вокальної музики під час їхнього виступу. Більше того, учасники фестивалю зможуть стати свідками створення нового музичного твору, який трансформуватиме «в реальному часі» музику епохи Бароко.

Квиток можна придбати в касі театру: м. Львів, вул. Гнатюка, 11.

Вартість квитка – 40 грн.

Довідка

«Контрасти» - це міжнародний фестиваль сучасної музики, що проводиться у Львові щорічно з 1995 року. Концепція фестивалю спрямована на представлення сучасної української музики в контексті світової, і розкриття різноманіття сучасних форм, стилів, жанрів та інтерпретацій.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: