Львівську та Підкарпатську дороги св. Якова урочисто поєднають на кордоні з Польщею

Наступних вихідних, 10-11 жовтня 2015 року, львів’ян запрошують на українсько-польське паломництво відрізком Львівської та Підкарпатської Дороги святого Якова Vіа Regia. Зокрема, 10 жовтня відбудеться паломництво IV етапом Львівської Дороги святого Якова. Шлях пролягатиме через Мостиська – Тщанець – Баличі – Хатки – Шегині, а далі кордонний перехід Шегині/Медика. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Під час паломництва відбудеться спільна молитва та благословення у храмі міста Мостиська. Шлях вітальним словом розпочнуть ініціатори створення «Львівської Дороги святого Якова» Тарас Завадовський, Ореста Бордун та представники «Підкарпатської Дороги святого Якова» Лукаш Мруз і Яцек Голуб, повідомляє Духовна велич Львова.

Організовують захід Львівське Братство святого Якова та Капітула Братства святого Якова при Санктуарію Гробу Божого в Пшеворську.

«Паломництво «Львівською Дорогою святого Якова» буде проходити через села Мостиського району з обов’язковим відвідуванням храмів, де за традицією шукатимемо зображення нашого патрона – святого апостола Якова. На кордоні між Україною та Польщею відбудеться урочисте з’єднання Львівської та Підкарпатської Доріг, що в свою чергу засвідчуватиме про неперервний паломницький Шлях, який пролягатиме із Львова до Сантьяго де Компостелла» - переконаний Тарас Завадовський.

Наступного дня паломники переїдуть до Перемишля, де на спільному засіданні підіб'ють підсумки співпраці та виконаної роботи за минулий рік, а також обговорять пропозиції та перспективи вдосконалення співпраці на 2016 рік.

Додамо, що Відрізок «Львівської Дороги святого Якова» (від Львова до Шегині) є повністю промаркований та може використовуватись паломниками із будь-якої країни християнського світу.

Детальна інформація: Тарас, тел. 097 126 24 38, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: