Львівський депутат знявся з виборів через скандал з безграмотністю

Депутат Львівської міської ради Юрій Путас, який припустився 13 помилок в одному реченні заяви до міського голови, 5 жовтня відкликав свою кандидатуру з виборів.

Відповідну заяву депутата передали у ЛОО "Громадянська позиція", повідомляє Дивись.Інфо з посиланням на Захід.нет.

«Я, Путас Юрій відкликаю свою кандидатуру з виборчого списку політичної партії «Громадянська позиція» на місцевих виборах. Враховуючи скандал, який розгорівся навколо мене, розумію, що можливо я десь в чомусь помилився, однак, ця ситуація ніяк не характеризує моїх професійних якостей.

Ніхто не зможе звинуватити мене ні у вимаганні хабарів ні в земельному чи іншому дерибані. Я чесно виконував свої депутатські обов’язки і ніколи не голосував за гроші. Вирішив багато питань для львів’ян і для міста в цілому. Забезпечив роботою близько трьохсот наших мешканців, є відповідальним громадянином, підтримую культурний і спортивний розвиток міста.

Я вирішив припинити участь у виборах бо нездорова кампанія проти мене стала сильним ударом для моїх близьких і рідних. Свідомий також того, що моя боротьба за репутацію може нашкодити партії «Громадянська позиція» в боротьбі за майбутнє Львівщини і країни. Нова команда порядних професіоналів та патріотів повинна мати змогу доносити інформацію про свою програму а не боротись з чорним піаром.

Для мене було великою честю брати участь передвиборчій кампанії. Бажаю всім львів’янам відповідального вибору».

Нагадаю, 1 жовтня, Юрій Путас зробив 16 граматичних і пунктуаційних помилок у заяві з проханням врахувати його голос під час голосування 30 вересня за одне із земельних питань. Три помилки були у «шапці» заяви, ще 13 – у тексті, що складався з одного речення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: