Магдиш, яку «злив» Садовий, називає його рішення «рацією стану»

Керівник управління культури Львівської міської ради Ірина Магдиш не жалкує про свої слова на адресу Церкви і не має наміру ні перед ким вибачатися.

Про це вона розповіла в коментарі «Вголосу».

«Я не жалкую про те, що сказала в інтерв’ю «Українській правді», бо немає сенсу брехати, тим паче, коли тобі вже за 50. Я сказала те, що думала, і те, що бачу. Сказала різко, гостро. Ймовірно, треба було сказати м’якше, але я не можу. Така вже моя природа – говорити різко і гостро», – пояснила Магдиш.

Щодо реакції міського голови Андрія Садового на інцидент, то Ірина Магдиш пригадала польський вислів «рація стану».

«Є такий польський вислів: «рація стану». Напевно, Андрій Садовий у цьому випадку вчинив правильно, бо то є рація політика, рація радника, рація державника», – підсумувала Ірина Магдиш.

Вона також підтвердила, що сьогодні написала заяву на звільнення. Утім, за її словами, це не кінець життя, бо світ занадто великий, щоб зупинятися.

«Світ багатий і великий, нарешті я можу робити все, що завгодно: писати книжки, бавитися з онуками, допомагати в аптеці або просто піти у відпустку, яка накопичилася за кілька останніх років роботи. Тож не сумуватиму», – запевнила екс-чиновниця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: