Медичне забезпечення мешканців сіл – один з пріоритетів Радикальної партії, - Візняк

Член обласного бюро Радикальної партії Олега Ляшка, кандидат у депутати Львівської обласної ради від РПЛ Ярослав Візняк розповів, на які проблеми найчастіше скаржаться мешканці сіл Львівщини, з якими він регулярно зустрічається.

“Радикальна партія багато уваги приділяє українському селу та його мешканцям, багато хто з нас сам ріс у селі. Зараз я їжджу районами, аби визначити ті чи ті проблемні питання, якими майбутня фракція Радикальної партії Олега Ляшка у Львівській обласній раді опікуватиметься після виборів”, — говорить Ярослав Візняк.

Перш за все, мешканці сіл порушують питання медичного забезпечення.

“Проблему медичного забезпечення під час зустрічей зі мною порушували у багатьох селах. Зокрема, в селі Биків на Мостищині, де немає медичних працівників, а закрите приміщення медпункту руйнується, вже валиться дах. Люди залишились без допомоги. Маємо це все відновити, повернути людям відчуття захищеності, аби вони знали, що у випадку якоїсь непередбачуваної ситуації вони будуть під медичним наглядом”, — зазначив Ярослав Візняк.

Особливої уваги та медичного забезпечення потребують діти-інваліди, говорить радикал, адже у селі вони та їхні батьки не мають доступу до багатьох служб, що могли би полегшити їх ситуацію.

“Ми передали невелику допомогу матері дитини з ДЦП у селі Гусаків. Держава має не надто багато ентузіазму для опіки над такими сім’ями, на жаль, але їм підтримка необхідна. Зараз мати цієї дитини збирає пакет документів, що допоможе їй у подальшому отримувати допомогу від депутатів Львівської облради”, — сказав Ярослав Візняк.

Він наголосив, що доступ до медичної допомоги є невід’ємним правом усіх громадян, записаним у Конституції України, і депутати Радикальної партії Олега Ляшка зроблять усе можливе, щоб не просто повернути медицину в села, а й підняти її до високого рівня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: