Об’єкти теплопостачання ЛМКП «Львівтеплоенерго» готові до опалювального сезону

Завтра до Львова прибуде Лілія Гриневич

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», котельні, ЦТП, ІТП, теплові мережі, які знаходяться на балансі підприємства, на 100% готові до опалювального сезону.

Підготовлено: 100 котелень – 100%; 133 ЦТП – 100%; 72 ІТП – 100%; 431 км теплових мереж – 100%.

Виконано: заміну 8 км внутрішньо-квартальних трубопроводів з них 5,6 км на попередньо ізольовані труби, в роботі знаходиться – 1.0 км; відремонтовано/поновлено теплову ізоляцію на 4 км трубопроводів; виконано фарбування стін, стінових панелей, обладнання та устаткування на 5-х об’єктах; виконано ремонт перекриття площею 2700 м²;. капітально відремонтовано 6 котлів; промито хімічним способом 9 котлів; капітально відремонтовано 27 електродвигунів; промито хімічним способом 100 секцій; замінено 5 теплообмінників в ІТП на вул. Стрийській; замінено 29 насосних агрегатів.

За рахунок коштів ЄБРР виконана реконструкцій магістральної теплової мережі ТЕЦ-1 на вул. Наукова. На завершенні реконструкція теплової мережі на вул. Луганській.

Також сьогодні працівники підприємства проводять роботи зі заміни теплової мережі на вул. Максимовича, яку отримали на баланс від БУ КЕВ.

Щодо заповнення водою житлових будинків та бюджетних установ, то станом на 7 жовтня заповнено 97,8% житлових будинків та 96% бюджетних установ. Основна частина незаповнених житлових будинків – це будинки БУ КЕВ на вул. Стрийська – Гашека - Максимовича.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: