У Львові розпочав роботу ХV Міжнародний економічний форум (відео)

Сьогодні, 8 жовтня, у Львові стартував ХV Міжнародний економічний форум «Україна сьогодні: інвестиції, бізнес, відповідальність». Основною темою обговорень є створення комфортних умов для інвесторів і нові ринки збуту для українського виробника, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Учасниками форуму стали підприємці з України, Польщі, Словаччини, Угорщини, Німеччини, Латвії, Австрії та Канади, представники влади, ділових асоціацій, фінансових установ, науковці та представник міжнародних організацій.

У рамках форуму дискутуватимуть про залучення інвестицій, сучасні технології енергоефективності, туризм і рекреацію, міжнародне і транскордонне співробітництво.

Заплановане підписання тристоронньої угоди «Про пріоритети і заходи співробітництва у галузі туризму між Львівською областю, Підкарпатським і Люблінським воєводствами» в рамках транскордонного мікропроекту «Створення інноваційних транскордонних туристичних продуктів та спільна промоція Львівщини, Підкарпатського і Люблінського воєводств».

Учасників форуму привітали керівники Львова та області – голова ЛОДА Олег Синютка, голова ЛОР Петро Колодій та міський голова Андрій Садовий.

За словами Олега Синютки, форум має створити умови, щоб бізнес відчув сприяння і можливість для свого розвитку

«Однією з головною інвестицією 92 млн євро на Львівщини за останній час є відкриття ТЦ "Форум", а також декларацію японської компанії "Fujikura" про відкриття виробництва у Яворівському районі. Тож я думаю що на сьогодні Львівщина має усі переваги інвестування», - сказав Олег Синютка.

Мер Андрій Садовий пообіцяв створити у Львові максимально сприятливі умови для інвесторів і закликав інвестувати у інфраструктуру міста, виробництво та паркінги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: