Учні однієї зі шкіл Слов’янська приїдуть до Львова для обміну культурним досвідом

З 16 до 18 жовтня у Львові проведуть заходи, які покликані створити платформу для обміну культурним досвідом між школами з різних регіонів України. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Зокрема, у рамках проекту 16 жовтня до Львова завітає директор школи №13 м. Слов’янськ Анатолій Погорєлов та школярі з 10-11 класів.

За словами організаторів, дана школа була обрана шляхом конкурсного відбору, як одна з найбільш активних та ініціативних шкіл Слов'янська, зокрема, навчальний заклад бере активну участь і підтримує скаутську організацію "Пласт".

В кінці травня 2014р. школа постраждала в результаті обстрілу міста. Зараз у школі проводять конкурс робіт - есе на тему: "Мій Слов'янськ. Культура і історія".

Учні, які напишуть 10 найкращих робіт, будуть запрошені до Львова. У рамках поїздки заплановано візит до гімназії "Ерудит". Школярі Слов'янська їдуть з подарунками - керамічними сувенірами, зробленими своїми руками для гімназистів Львова. Діти проведуть вихідні у місті Лева, де відвідають визначні пам'ятки.

Нагадаємо, що 17 та 18 жовтня, в рамках проекту по обміну культурою, у парку біля ЛНУ ім. Івана Франка, з 11.00 до 20.00 год. пройде благодійний етно-ярмарок майстрів зі всієї України, на який запрошують львів’ян та гостей міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: