Водій АТП Садового побив підлітка за зауваження

Працівники львівської патрульної поліції розшукали водія маршрутки №32, який побив 13-річного пасажира за те, що той зробив йому зауваження за розмови по мобільному під час руху.

Про це повідомляє Дивись.Інфо з посиланням на Захід.нет.

Інцидент трапився приблизно о 15:00 на вул. Науковій.

«Хлопець звернув увагу водія на те, що розмови по мобільному під час керування транспортним засобом заборонені. У відповідь водій витягнув дитину з маршрутки на вулицю та вдарив. Це відбувалось на очах пасажирів та прохожих», – написала у Facebook мама хлопчика Марія Федорчук.

Як розповіла речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій, поліціанти зупинили водія маршрутки на вул. Виговського, коли той їхав уже з новими пасажирами у зворотному напрямку, та взяли у нього пояснення.

Водій пояснив працівникам поліції, що підліток зайшов у маршрутку з компанією однолітків та не розрахувався за проїзд. Коли він попросив його заплатити, то хлопець зробив це, але далі впродовж руху робив безпідставні, на думку водія, зауваження. Наприклад за розмови з пасажирами чи за те, що той відраховує решту під час руху. Водій заперечує те, що розмовляв по телефону та що неповнолітній зробив йому за це зауваження.

Однак він визнає, що коли постійні зауваження школяра набридли йому, то зупинив маршрутку, силою вивів хлопця з салону та повернув йому гроші.

За словами Катерини Рибій, працівники поліції оглянули хлопця. Він був заплаканий, але без слідів насильства. Мама дитини написала заяву в міліцію.

Директор АТП-1, яке обслуговує маршрут №32, Михайло Сидорович підтвердив, що такий інцидент був.

«Конфлікт у водія з пасажиром був, але не можна стверджувати, що він мав характер побиття», – зазначив Сидорович.

Директор АТП сказав, що планує зустрітися із потерпілим та його батьками, а також із водієм маршрутки, а вже після того робитиме якісь висновки.

Наразі правоохоронці шукають пасажирів, які стали свідками інциденту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: