Екс-директора Львівського бронетанкового заводу лишили під вартою

Судова колегія Апеляційного суду м. Львова прийняла аргументи військової прокуратури Західного регіону України і залишила під вартою підозрюваного екс-директора Львівського бронетанкового заводу із застосуванням застави у розмірі 30 млн грн

Повідомили Дивись.Інфо в управлінні зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України

7 жовтня цього року колегія Апеляційного суду м. Львова, враховуючи аргументи процесуального керівника військової прокуратури Західного регіону, залишила в силі рішення Шевченківського районного суду м. Львова від 2 жовтня 2015 року щодо обрання колишньому директору Львівського бронетанкового заводу запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та застосування застави у розмірі 30 млн грн, що є найбільшою за всю історію юридичної практики в Україні.

Як повідомлялось раніше, слідчі військової прокуратури Західного регіону України за оперативної підтримки Управління Служби безпеки України у Львівській області та Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Івано-Франківській області 01.10.2015 повідомили про підозру колишньому директору ДП «Львівський бронетанковий завод» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.

У ході проведення слідчих дій здобуто достатні докази підозрювати вказану службову особу у заволодінні шляхом зловживання службовим становищем коштами державного підприємства у сумі більше 2 млн грн. за попередньою змовою із директором одного із приватних підприємств та з використанням суб’єктів підприємницької діяльності, які мають ознаки фіктивності. Вказані кошти були виділені державою на ремонт бронетанкової техніки, яка у подальшому мала бути спрямована в зону проведення антитерористичної операції на Сході країни.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: