КП «Адміністративно-технічне управління» контролює дотримання Правил благоустрою м. Львова

У зв’язку із настанням осіннього сезону, актуальним стає питання про своєчасне прибирання та вивезення опалого листя. КП «Адміністративно-технічне управління» нагадує, що, згідно з розпорядженням міського голови від 26.09.07 №452 «Про заборону спалювання сухої рослинності, опалого листя та твердих побутових відходів у м. Львові» та ухвали від 21.04.2011 №376 «Про Правила благоустрою м. Львова», спалювання сухої рослинності, опалого листя та твердих побутових відходів на території міста заборонена.

З початку року, станом на 7 жовтня 2015 року, сектор нагляду за станом благоустрою міста Львова здійснив 819 обстежень дотримання вимог «Правил благоустрою Львова». За фактом невиконання вимог благоустрою складено 34 протоколи (з яких 13 за самовільне скидання всіх видів відходів, ґрунту тощо у невідведених для цього місцях, 6 за несвоєчасне прибирання території, у тому числі прилеглої та закріпленої, відповідно до розпорядження міського голови або голови відповідної районної адміністрації, та 15 за незадовільне утримання прибудинкових територій, територій підприємств і організацій).

«Щороку ми закликаємо дотримуватись Правил утримання територій міста у чистоті. Збирання листя у мішки та його подальше вивезення дозволяє уникнути повторного засмічення вулиць Львова, а також не завдає шкоди мешканцям міста, особливо тим, у кого наявні захворювання дихальної системи», - повідомив заступник директора КП «Адміністративно технічне управління» Леонід Назаренко.

Завдяки злагодженій роботі працівників КП «Адміністративно-технічне управління», районних адміністрацій та ЛКП житлового господарства, у 2015 році не виявлено суттєвих порушень правил благоустрою міських територій, у тому числі спалювання листя та відходів, з боку суб’єктів господарювання та мешканців міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: