Синютка запропонував кандидатуру на посаду начальника Служби автодоріг Львівщини

Начальника львівського облавтодору звільнено за саботаж через скарги облдержадміністрації. Обов’язки начальника Служби автомобільних доріг Львівщини зараз виконує перший заступник – Андрій Окрепкий.

Про це 8 жовтня, під час публічних дебатів на тему: «Хто матиме якісні дороги на Львівщині після децентралізації влади?», які відбулися у Львівському прес-клубі, повідомив перший номер у списку партії «БПП-Солідарність» на місцевих виборах Олег Синютка, повідомляє сайт Львівського прес-клубу.

За його словами, він вже запропонував кандидатуру на цю посаду, але вирішує все одного керівництво в Києві.

- Я запропонував кандидатуру очільника одного із райадміністрацій Львова. Але я погоджуся на будь яку іншу, професіональну, людину, - сказав він.

Щодо причини звільнення, то Олег Синютка висловив свої міркування:

- Ми домоглися оголошення тендеру на концесійну дорогу Львів-Краківець, частиною якої є північна об’їзна дорога. Минулого місяця були відкриті тендерні пропозиції. Були дві компанії, одна з них брала участь в роботах в Європі, інша – українська. На великий жаль, «Укравтодор» відхилив обидві пропозиції, посилаючись на те, що він не бачить фінансових основ для реалізації. Я думаю, що це було однією із крапель того, що вже на останньому засіданні Кабміну було цілком змінено керівництво «Укравтодору».

Тому що ми звернулися зі скаргою до прем’єра щодо неправомірності таких дій. Адже воно саботувалося впродовж шести років – каже голова ЛОДА.
Нагадаємо, що сьогодні зранку стало відомо, що за ініціативи Львівської обласної державної адміністрації, минулого тижня звільнено начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрія Лазаренка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: