Дитячі залізниці Львівської магістралі протягом сезону перевезли майже 45 тисяч пасажирів

Під час сезону перевезень на дитячих залізницях у Львові, Рівному та Луцьку пройшли практику понад 800 юних любителів сталевої магістралі. За час роботи три дитячих залізниці перевезли близько 45 тисяч пасажирів, а з жовтня розпочинають новий навчальний рік. Про це Дивись Інфо повідомили у прес-службі Львівської залізниці.

Протягом 5 місяців роботи між станцією Парковою та Сонячною у місті Львові здійснили подорож понад 21 тисяча пасажирів. Загальна сума, виручена за перевезення, становить 130 тис. грн. За підсумками роботи 280 юних залізничників отримали сертифікати про проходження практики. Гуртки Львівської дитячої залізниці відкриють у 25 школах міста, окрім того, заняття проводяться також і в суботу в офісі маленької магістралі за адресою вул. Івана Франка, 156.

Рівненська дитяча залізниця цьогоріч перевезла понад 12 тисяч пасажирів на загальну суму більше 77 тисяч гривень. Практику тут пройшли 387 юних залізничників, а зараз майстри формують нові навчальні групи, які запрацюють у 28 школах Рівного.

Маленька магістраль у Луцьку у сезоні перевезень випробувала 172 юних практикантів. Завдяки хорошій організації процесу, дитяча залізниця перевезла понад 11 тисяч пасажирів та отримала за такі послуги майже 71 тис. грн. Уже з 15 жовтня на Волині почнуть працювати гуртки для юних любителів магістралі, вони відкриються у 30 школах Луцька та області.

Отож, дорогі батьки і любі діти! Запрошуємо усіх охочих розпочати цікаву подорож в історію і сучасність залізничного транспорту! Усі дитячі залізниці будуть раді новим учням, а доросла Львівська магістраль – талановитим майбутнім працівникам!

Довідково. Батьки, чиї діти цікавляться магістраллю та мріють здобувати перший досвід на дитячій залізниці, можуть звертатись за телефонами: Львівська дитяча залізниця – (032) 224-44-20, Луцька дитяча залізниця – (033) 224-03-57, Рівненська дитяча залізниця – (036) 242-20-94.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: