ЛМКП «Львівтеплоенерго» забезпечило подачу опалення до усіх споживачів

Завтра до Львова прибуде Лілія Гриневич

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні на ранок, 12 жовтня, опалення отримують 99,2% споживачів підприємства.

«За два дні опалювального сезону «Львівтеплоенерго» забезпечило подачу тепла до усіх споживачів, які виявилися технічно готовими.

На сьогодні опалення подається до 1616 будинків. Опалення не отримують 13 споживачі, які знаходяться у нас на обслуговуванні: 12 будинків (вул. Кошиця,9; Б.Хмельницького,273,275; Мазепи,4,14а; пр.Чорновола,45,49; Очаківська,7 Чигиринська,13) через пориви у внутрібудинковій системі. Пориви ліквідовує власник будинку. Та один будинок на пл. Григоренка, 5, через реконструкцію котельні по вул. Гнатюка,20/22.

Якщо ж мешканці бачать, що у їх будинку тепла немає, або ж у одній кімнаті тепло, а в іншій ні, то, опалення до будинку подається, а причину його відсутності в середині будівлі чи окремих кімнат потрібно з’ясувати у власника будинку. За справний стан внутрібудинкової системи та розподілення тепла в будинку відповідає власник будинку (ЛКП, ЖБК, ОСББ). Найчастіше причиною відсутності тепла є заповітрення внутрібудинкової системи. Потрібно просто її розповітрити», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

За словами тепловиків, опалення також подається до усіх садочків, лікарень і поліклінік.

Опалення не отримує лише одна школа по вул. Кониського, 8 та Львівська дезстанція (пл. 700 річчя Львова, 2) і Львівська облсанепідемстанція (вул. Тернопільська,19) – через ремонтні роботи у внутрішньо будинковій системі.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови від 09.10.2014р. №377, з 9 жовтня у Львові розпочався опалювальний сезон.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: