В Дрогобичі від БПП балотується колишній соратник Януковича

В окрузі №20 на вибори до Львівської обласної ради балотується Микола Іванович Лук’янченко - давній працівник Дрогобицького педуніверситету, який свого часу був членом Соціал-демократичної партії України (об'єднаної).

62-річний Микола Лук’янченко - доктор педагогічних наук, професор, проректор з науково-педагогічної роботи та стратегії соціально-економічного розвитку, заслужений працівник фізичної культури і спорту.

На місцевих виборах він балотується від БПП "Солідарність". Цікаво, що ще донедавна Микола Іванович був відданим членом СДПУ (о). З діяльністю цієї партії, створеної у 1990-у році, пов'язана діяльність Василя Онопенка, Леоніда Кравчука, Віктора Медведчука, Нестора Шуфрича. У кампанії 2004 року СДПУ(о) підтримувала Віктора Януковича. Партія відома тим, що лоббіює інтереси бізнесу; лідерів партії неодноразово звинувачували в належності до олігархії, сповідуванні авторитаризму і використанні у своїх цілях кримінальних угрупувань.

Також ім`я Миколи Лук’янченка можна знайти у списку фальсифікаторів виборів. І навіть перемога Євромайдану не зламала Миколу Івановича у його прагненні здобути владу. Чи не тому Лук’янченку вдаються політичні вибрики, бо він ще й майстер спорту з акробатики?!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: