Заходи «Олімпійського тижня» успішно відбулися у Стрілківській школі-інтернаті на Львівщині

В рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський тиждень» успішно відбулися спортивно-масові заходи у Стрілківській школі-інтернаті Старосамбірського району Львівщини, якою опікується відділення НОК України у Львівській області. Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Вже традиційно свято розпочалося підняттям олімпійського прапора та запалюванням символічного олімпійського смолоскипу. На урочисте відкриття «Олімпійського тижня» зібралися усі учні школи разом із учителями та вихователями. Вітали учасників заходу директор школи-інтернату Ярослав Циб та учасниця зимових Олімпійських ігор в Ліллегаммері, виконавчий директор відділення НОК України у Львівській області Христина Опьола-Подгрушна.

У програмі олімпійського тижня окрім турнірів з футболу та баскетболу, різноманітних естафет та ігор, олімпійської вікторини та перегляду тематичного фільму, діти вправлялися в туристичному здвизі. Зокрема учні 8-10 класів, утворюючи команди, мали проявити свої вміння в організації туристичної мандрівки, формуванні наметового містечка з облаштуванням території, в орієнтуванні на місцевості, розпалюванні вогню тощо, зберігаючи при цьому в чистоті навколишнє середовище.

Наприкінці мандрівки, викладацький колектив школи запалив велике вогнище Дружби і Єднання. Варто зауважити, що цього року у школу приїхали навчатися 12 учнів переселенців зі Сходу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: